Projecten

Advies & Ontwerp

Gerecycled Kunststof is een mooi en veelzijdig materiaal om mee te werken. Het is echter niet zonder meer voor alle constructies geschikt. Met onze gedegen vakkennis kunnen wij u adviseren met welke producten u uw project aan kunt pakken. Desgewenst kunnen wij u daarin in adviseren met betrekking tot de beschikbare producten en de haalbaarheid daar van.

Tekeningen en schetsen van een bedoeld ontwerp zijn altijd handig om te ontvangen, echter indien deze niet aanwezig zijn kunnen wij dit eventueel voor u verzorgen. U krijgt daarbij advies welke producten toegepast kunnen worden en een kostenindicatie. Indien u niet de mogelijkheid heeft om zelf te plaatsen kunnen wij dit voor u verzorgen. We hebben een ervaren montageploeg die inmiddels diverse uitdagende projecten succesvol heeft afgerond.

Indien u een project in voorbereiding heeft en u wilt investeren in een duurzame oplossing met lage exploitatiekosten kunnen wij u hierin adviseren, het ontwerp, installatie en het project begeleiden of uitvoeren. Dit kan eventueel op basis van ” SROI” ( Socail Return On Investment ).

Projectvoorbeelden

Onderstaand treft u een aantal projectvoorbeelden aan.